Вітаємо наших випускників з отриманням дипломів магістра!

18 січня у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулася чергова урочиста церемонія з нагоди вручення дипломів цьогорічним випускникам-магістрам університету.

Присутніми були ректор Прикарпатського університету Ігор Цепенда, перша проректорка з наукової роботи Валентина Якубів, декани факультетів, викладачі та студенти, а також запрошені гості.

На початку вручення присутні вшанували пам’ять загиблих українців, військових і цивільних, героїв та героїнь України хвилиною мовчання.

З вітальним словом до випускників звернувся ректор Прикарпатського університету, професор Ігор Цепенда. «Вітаю наших дорогих магістрів із завершенням університету! Радіємо з того, що сьогодні ви досягнули того чого прагнули. Нехай наступні десятиліття вашого життя, будуть яскравими роками, які дозволять отримувати задоволення від реалізації усіх професійних задумів. Пам’ятайте, що ви є тими особистостями, які завжди залишаються в історії університету і з якими ми не хочемо розривати зв’язок. Кожна спеціальність має величезне значення в житті країни та у її новому баченні. Ми маємо великі надії та сподівання на вас, адже ви ті, хто буде формувати новий світогляд та розвиток держави після перемоги. Успіхів!», – побажав випускникам ректор Ігор Цепенда.

Декан факультету природничих наук Случик В.М. побажав студентам кар’єрного зростання, не втрачати терпіння й у подальшому професійному вдосконаленні та з гідністю і честю нести звання випускника Прикарпатського національного університету.

Урочистим моментом завершення свята стало вручення випускникам-магістрам дипломів про здобуття вищої освіти. Дипломи з відзнакою отримали наші випускники Владислав Березовський, Віталій Деркачов та Тетяна Дмитрів. Також дипломи магістрів отримали випускниці Вікторія Червонецька та Василина Христенко.

Щиро вітаємо наших випускників із завершенням навчання! Попри нелегкий час та численні виклики – ви справились і гідно вчилися! Ми раді були навчати вас, вчитися у вас та працювати разом з вами!  Хай отримані знання та навички стануть добрим стартом для вашої професійної самореалізації! Будьте наполегливими, активними, “зубастими” –  і ви досягнете успіху! Пам’ятайте, що на вас велика відповідальність – майбутнє нашої України! Ми у вас віримо і завжди будемо готові допомогти та підтримати!