Наукова співробітниця кафедри – Ольга Стрільбицька у ТОП-10 фіналісток премії Лореаль-Юнеско “Для жінок у науці ” у 2023 році

Оголошено ТОП-10 фіналісток цьогорічної премії L’Oréal-UNESCO “Для жінок у науці”. Конкурс вже вп’ята проводився для відзначення кращих молодих науковиць України (віком до 40 років). Мета премії – підвищити рівень представленості жінок у галузі науки та підтримати молодих жінок-науковиць. Протягом 23 років премія підтримала та відзначила понад 3800 жінок-науковиць зі 110 країн, а п’ятеро отримали Нобелівську премію. Українська Премія є частиною глобальної Програми L’Oréal-UNESCO «Для жінок у науці». В Україні її реалізують уже п’ятий рік поспіль.
Цьогоріч у ТОП-10 ввійшла  наукова співробітниця кафедри біохімії та біотехнології, к.б.н. Ольга Стрільбицька (Olha Strilbytska). Загалом було подано 113 заявок. Тому ТОП-10 – це вже перемога!
Вітаємо Олю із заслуженою відзнакою (а 40 статей у Скопусі та h-індекс – 11 – цьому свідчення) й бажаємо їй успішно позмагатися за головний приз!
Вітаємо всіх причетних до її наукового зростання (Oleh Lushchak Halyna Semchyshyn Lushchak Volodymyr)!
Ps. Це вже третя фіналістка цього конкурсу з Прикарпатського університету, що підтверджує стійкий науковий імідж та високий науковий потенціал нашого університету!