Наші аспіранти взяли участь у ХXIІ Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих вчених в Інституті біології тварин НААН

19 вересня пройшла ХXIІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених в Інституті біології тварин НААН (м. Львів), присвячена 75-річчю від дня народження доктора ветеринарних наук, професора, члена-кореспондента НААН Ростислава Федорука. Конференція відбувалася у змішаному (оффлайн і онлайн) форматі.

Нашу кафедру представили аспіранти Віталій Деркачов, Віталій Балацький та Олег Дем’янчук. Молоді науковці продемонстрували результати своїх наукових досліджень на мишах.  Віталій Деркачов представив доповідь про вплив соціальної ізоляції на фізіологічні показники у мишей. Олег Дем’янчук показав свій науковий доробок про вплив кафетерійної дієти й альфа-кетоглютарату на мозок мишей.

Раді вітати Віталія Балацького, якого відзначили дипломом І ступеня за кращу доповідь. Віталій виступив із доповіддю «Довготривалі метаболічні зміни в організмі мишей після впливу різних травматичних стресів»