Наші аспіранти взяли участь у VI ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ STEAM-ФЕСТИВАЛІ ОСВІТНІХ ІННОВАЦІЙ ТА ВИНАХОДІВ “STEAM-HUMAN FOR PEACE”

24 жовтня відбувся щорічний STEAM-фестиваль “STEAM-HUMAN FOR PEACE”, де кафедру біохімії та біотехнології представляли аспіранти Олег Дем’янчук та Віталій Балацький.

Аспіранти розказали усім зацікавленим про основні напрямки досліджень, що проводяться на кафедрі та показали основні модельні об’єкти, на яких проводять досліди. Як завжди в центрі уваги опинилися лабораторні миші та мікроскоп з фіксованими препаратами бактерій. Школярі всіх класів з цікавістю розглядали мишей різних кольорів та задавали питання, що їх цікавили. Також аспіранти розказали про мікроклональне розмноженя рослин, що зацікавило більш старших учасників фестивалю та продемонстрували розмножені таким способом банани і джинуру.

Молоді науковці розповіли про профорієнтаційну діяльність кафедри біохімії та біотехнології, а також анонсували Школу юного біохіміка.

Пряма мова від аспірантів: “Висловлюємо подяку за можливість участі у такому цікавому та пізнавальному заході його організаторам з Центру Освітніх Інновацій”