Майстер-клас із біохімічних методів від професора Володимира Лущака

Професор кафедри біохімії та біотехнології, доктор біологічних наук, заслужений діяч науки та техніки Володимир Лущак провів для студентів-біохіміків та всіх охочих майстер-клас із роботи з замороженим тваринним матеріалом. Під час заходу учасники мали змогу на практиці ознайомитися з основними етапами біохімічного дослідження — від наважування заморожених тканин і методів їх руйнування до визначення активності ферментів та інших біохімічних показників.

Професор детально продемонстрував принципи роботи з біологічними матеріалами, пояснив методичні тонкощі вимірювань та поділився практичними порадами, накопиченими під час багаторічного досвіду експериментальної роботи. Майстер-клас став цінним доповненням до навчального процесу та дав студентам можливість поглибити свої знання і навчики.