Завідувачка кафедри Марія Байляк взяла участь в оцінюванні учнівських робіт у конкурсі від Epson

Завідувачка кафедри Марія Байляк взяла участь як член журі у конкурсі «Втілення цілей сталого розвитку на рівні школярів», що тривав з грудня 2023 року по квітень 2024 року та був організований компанією Epson.
Учні та вчителі разом презентували власні проєкти зі збереження та раціонального споживання природних ресурсів в Україні. Загалом участь в конкурсі взяли близько 800 школярів зі 114 шкіл з різних куточків країни.
Головна мета конкурсу полягала в об’єднанні талантів вчителів та учнів для спільного пошуку ідей, спрямованих на розв’язання сучасних екологічних проблем, популяризації екосвідомості серед школярів та демонстрації того, що навіть найменші кроки можуть призвести до значних, позитивних змін та зберегти природні ресурси для майбутніх поколінь. Кожен заклад освіти, що переміг у конкурсі, нагороджено мультимедійним технічним обладнанням, що допоможе урізноманітнити навчальний процес та реалізувати ідеї учнів.
Призери конкурсу були обрані почесним журі у складі: Аратовська Євгенія, засновниця Impact Business «Україна без сміття» та експертка у сфері поводження з відходами; Байляк Марія, доктор біологічних наук; Ганаженко Данило, методист студії онлайн-освіти EdEra; Завидовський Богдан, вчитель природничих дисциплін та фахівець з біотехнологій; Засєкіна Тетяна, доктор педагогічних наук та старший науковий співробітник.
Детальніше за посиланням: https://press.epson.eu/uk_UA/newsroom/educontest/