Наші науковці взяли участь у відкритті Центру продуктового дизайну та розробок ПОЛЕ

12 липня відбулось відкриття Центру продуктового дизайну та розробок ПОЛЕ, над створенням якого близько 10 років працювали наші друзі з урбаністичної лабораторії Metalab. Цей центр – результат спільного проєкту Metalab та Нова економіка Івано-Франківська за підтримки кількох міжнародних організацій та програм. Проєкт став можливим завдяки співпраці з міжнародними організаціями та програмами USAID, GIZ, IM Swedish Development Partner, Distributed Design Platform, УВКБ ООН, благодійним фондом «Рокада», a також стратегічній співпраці з інноваційним центром «Промприлад». Простір отримав всебічну підтримку від проєкту «Нова економіка Івано-Франківська», який фінансується Європейським Союзом в межах програми «Мери за економічне зростання».

Простір розташований у приміщенні інноваційного центру Промприлад.
ПОЛЕ – це майстерні з деревообробки, металообробки, кераміки, перероблення пластику, робототехніки, електроніки, текстилю, 3D-друку та сканування, лабораторія матеріалів та лабораторія мікробіології, офіси, коворкінги та чудова команда однодумців!
Виглядає все цікаво, незвично та креативно. Бажаємо команді, щоб ПОЛЕ дійсно стало центром розробок та інновацій, місцем співпраці науки та бізнесу!