Співробітники кафедри взяли участь у ХIX International Summer School «Molecular Biology, Biotechnology and Biomedicine»

Співробітники кафедри біохімії та біотехнології  взяли участь у XIX Міжнародній літній школі  «Молекулярна біологія, Біотехнологія та Біомедицина» яку організував Одеський національний університет імені І.І. Мечникова, був проведений за підтримки DAAD (Німецьке Бюро Академічних Обмінів). Захід, який тривав два тижні, надав учасникам унікальну можливість прослухати курс лекцій від провідних закордонних спікерів.
Програма школи складалася з лекцій науковців, які ділилися своїм досвідом і новітніми досягненнями в молекулярній біології, біотехнології та біомедицині. Учасники дізналися про різні віруси, що інфікують археї, про використання вірусоподібних частинок для цільової доставки лікарських засобів, про перепрограмування клітин за допомогою технології, про філогеномічний аналіз мікробних зразків, про епігенетичну регуляцію та багато іншого, масс-спектрометрію в персоналізованій медицині.
Лектори з різних країн поділилися своїм досвідом та знаннями, що дозволило учасникам отримати цінну інформацію та розширити свої професійні горизонти.
Цей захід став важливим кроком у розвитку наукових знань та зміцненні міжнародних зв’язків кафедри біології та біохімії, сприяючи подальшій інтеграції у світову наукову спільноту.