То куди, все таки, подати документи?”, “Чи не помилюся я з вибором?”, – звичні питання, які виникають в усіх старшокласників.

То куди, все таки, подати документи?”, “Чи не помилюся я з вибором?”, ?– звичні питання, які виникають в усіх старшокласників.

Для тих, хто хоче пов’язати своє життя з біолого-хімічним напрямком??, варіантів, на перший погляд, небагато: вчитель біології? або медик?.
Чому? Бо, на жаль, не всі знають про перспективну альтернативу – Кафедру біохімії та технології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.????
В серії наступних постів ми дамо відповіді на всі питання, які цікавлять абітурієнтів. Розповімо про особливості кафедри, найкращих в Україні викладачів, перспективи під час навчання та після його завершення.
Шукайте нас в інстаграмі – https://www.instagram.com/biochemistry_pnu/, у фейсбуці – https://www.facebook.com/kbb.pnu.edu.ua, на нашому сайті – https://kbb.pnu.edu.ua/ , а також за хештегами #чомубіохім #біохімдляабітури
#біологія2021 #знобіологія2021 #зно2021 #знохімія2021 #знохімія #зноматематика2021 #абітурієнт2021 #абітурієнт #зноанглійська2021 #біозно #вибірВНЗ #кафедрабіохімії #знобіологія #знохімія
<img class="j1lvzwm4" src="data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />