Доцент кафедри Олег Лущак увійшов до складу редакційної колегії одного з найавторитетніших міжнародних журналів Biogerontology

Biogerontology має імпакт-фактор 3,667 (2019-2020) та відповідно до класифікації SCImago Journal and Country Rank видання входить у перший квартиль (нагадаємо, що до першого квартилю включають журнали із найвищими імпакт-факторами у відповідній категорії).
Журнал висвітлює високого рівня наукові роботи, які присвячені розкриттю біологічних механізмів старіння з метою підвищення якості життя у похилому віці, тобто запобіганню, корекції, лікуванню та мінімізації вікових порушень.
Протягом 2019-2020 рр. Олег Лущак та його колеги надрукували тільки у згаданому вище журналі 5 статей. А серед співавторів цих робіт є також і студенти кафедри біохімії та біотехнології.
До слова, науковці кафедри неодноразово виконували обов’язки редакторів міжнародних наукових видань, проте у журналі такого високого рівня – це вперше. Крім того, Олег – єдиний представник України у редакційній колегії цього журналу.
Вітаємо, Олеже!
Бажаємо плідної праці та досягнення ще вищого наукового авторитету!