Доцент Олег Лущак взяв участь у роботі Науково-практичної конференції «Вдосконалення харчування для здоров’я та довголіття людини» (27-28 травня 2021 року). Конференція проходила в онлайн-форматі.
ГОЛОВНІ ТЕМИ КОНФЕРЕНЦІЇ
Харчування та здоров’я
- Дослідження харчування населення
- Харчування і ризик інфекційних та неінфекційних захворювань
- Рекомендації по харчуванню для різних категорій населення
- Шкільне харчування
- Профілактичне харчування
- Ожиріння, інсулінорезистентність та метаболічний синдром
- Вітаміни, мінерали та інші мінорні харчові речовини
- Харчова поведінка
Клінічне харчування
- Дієтичні інтервенції для підсилення імунного опору
- Харчування у модифікації мікробіоти
- Пребіотики, пробіотики, симбіотики та постбіотики
- Харчова алергія та харчова непереносимість
- Ентеральне та парентеральне харчування
- Міжнародні рекомендації щодо нутритивної підтримки пацієнтів з патологією органів травлення