Доцент Олег Лущак взяв участь у роботі Науково-практичної конференції «Вдосконалення харчування для здоров’я та довголіття людини» (27-28 травня 2021 року). Конференція проходила в онлайн-форматі.

ГОЛОВНІ ТЕМИ КОНФЕРЕНЦІЇ

Харчування та здоров’я

  • Дослідження харчування населення
  • Харчування і ризик інфекційних та неінфекційних захворювань
  • Рекомендації по харчуванню для різних категорій населення
  • Шкільне харчування
  • Профілактичне харчування
  • Ожиріння, інсулінорезистентність та метаболічний синдром
  • Вітаміни, мінерали та інші мінорні харчові речовини
  • Харчова поведінка

Клінічне харчування

  • Дієтичні інтервенції для підсилення імунного опору
  • Харчування у модифікації мікробіоти
  • Пребіотики, пробіотики, симбіотики та постбіотики
  • Харчова алергія та харчова непереносимість
  • Ентеральне та парентеральне харчування
  • Міжнародні рекомендації щодо нутритивної підтримки пацієнтів з патологією органів травлення