У п’ятницю студенти-біохіміки (ОП «Біохімія, біотехнологія та методологія біологічних досліджень») та аспіранти кафедри біохімії та біотехнології, під керівництвом завідувачки навчально-наукової лабораторії, асистентки Марії Лилик, відвідали виробництво у Микуличині для ознайомлення з біотехнологією виготовлення пива та сиру. У гуцульській броварні «Микуличин» студенти послухали цікаву лекцію про історію пивоваріння, основні компоненти, процеси для виготовлення напою та оглянули виробництво. А у фермерському господарстві «Зелений Яр» студенти мали змогу не лише ознайомитись із захопливою розповіддю про виготовлення сиру на полонині та гуцульські традиції, але й продегустували «Пармезан», виготовлений за Швейцарськими технологіями, приміряли на себе традиційний гуцульський одяг та спробували відправити гуцульську «СМС» (заграти на трембіті).
Дякуємо Профкому працівників Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника за виділений автобус та деканату факультету природничих наук за дозвіл на виїзд студентів.