Програму з підготовки доктора філософії з біології акредитовано!

Наша освітньо-наукова програма доктора філософії з біології успішно пройшла акредитацію. Дякуємо всім, хто докладав зусилля і допомагав нам у цій справі!

Особлива подяка гаранту програми проф. Володимиру Лущаку за ідею та власне розробку програми, яка відповідає світовому рівню. Вагомий внесок у підготовку акредитаційної справи та кураторство у оформленні супровідної документації внесли доцентка Олександра Абрат та  старша лаборантка Галина Шмігель.

Програма акумулювала в себе багаторічний науковий досвід підготовки наукових кадрів на кафедрі біохімії та біотехнології (20 захищених кандидатів наук та 2 доктори наук, з них – 16 під керівництвом професора Володимира Лущака). Саме потужний науковий рівень, добре обладнанні лабораторії (завдяки участі у грантових проєктах, які не завжди давалися легко), публікації у впливових закордонних журналах, активна участь керівників аспірантів та самих аспірантів у міжнародних та українських наукових проєктах забезпечили високу оцінку освітньої програми експертною групою. Також окрема подяка гаранту програми за успішну презентацію програми перед експертною групою.