Відбулося урочисте вручення дипломів бакалавра студентам кафедри біохімії та біотехнології

У четвер, 18 липня, відбулося урочисте вручення дипломів бакалавра для студентів Факультету природничих наук. Свої офіційні документи про перший рівень вищої освіти отримало понад сто осіб, які успішно завершили навчання на шістьох кафедрах факультету. Серед них і студенти кафедри біохімії та біотехнології ПНУ.

Вручення дипломів відбувалося в актовій залі факультету туризму. З вітальним словом до студентів звернулися декан факультету Віктор Случик, заступниця декана Олександра Абрат і завідувачка кафедри біохімії та біотехнології Марія Байляк.

Вітаємо наших новоспечених бакалаврів !!!!

Варто зауважити, що ці студенти за 4 роки навчання пройшли складний шлях, адже вони розпочали здобувати освіту з початком  пандемії covid19, а завершили навчання в період повномасштабної війни. Однак вони впоралися, попри виклики часу💪🇺🇦. Наші найкращі студенти зібрали всі сили в кулачок і вибороли своє професійне визнання.

Ми, вся академічна спільнота університету, переконані, що ваші здібності та знання, отримані у стінах ПНУ, стануть запорукою визначних успіхів. Пишаємося кожним із вас!!! 🧑‍🎓 Не зупиняйтеся на досягнутому, адже попереду у вас ще багато звершень!!! В добру путь, прославляючи нашу незалежну прекрасну Україну!!! 💙💛🇺🇦