ТРАДИЦІЙНА ПОСВЯТА ПЕРШОКУРСНИКІВ У СТУДЕНТИ

Традиційне свято розпочалось з виконання гімну України та хвилиною мовчання у пам’ять про загиблих у боях за суверенітет і європейські цінності України. Студентів першокурсників привітав завідувач кафедри професор Володимир Іванович Лущак та куратор групи доцент Надія Мосійчук, які побажали студентам легкого, веселого навчання та досягнення наукових здобутків.

Для отримання статусу студента-біохіміка першокурсникам довелось пройти через ряд командних випробувань, які проводились у формі біохімічного квесту. У квесті взяли участь команди: “Риби”, “Миші” та “Мухи”, за рішенням незалежного журі переможцем стала команда «Риби».

 Також студенти першокурсники навмання обирали свою “профорієнтацію” і більшість з них несвідомо обрали веселе студентське життя. Після веселих конкурсів студенти склали офіційну присягу студента, отримали сертифікат першокурсника та перший лабораторний зошит. Студенти другокурсники офіційно передали їм естафету у формі кафедрального символу – ляльки-біохіміка

На завершенні свята студенти-першокурсники виконали спільно зі своїм куратором Надією Мосійчук пісню про нелегке студентське життя, автором слів якої стала наша студентка 3 курсу – Антоніна Мельничук. Урочисту посвяту та передачу естафети «першокурсника» організували та провели минулорічні першокурсники, а тепер уже студенти-біохіміки другого курсу.

Бажаємо нашим першокурсникам успішного навчання та цікавого студентського життя!