Друге інформаційне повідомлення про VІI Осінню школу юних біохіміків «Розвінчання міфів: від теорії до практики»

ШАНОВНІ УЧНІ 8-11 КЛАСІВ!
У зв’язку з отриманням гранту від платформи «Малі гранти Теплого міста» Школа проходитиме 30 листопада – 1 грудня 2019 р. за адресою: корпус факультету природничих наук, 6-ий поверх, вул. Галицька, 201, м. Івано-Франківськ.

У нашій Школі Ви:
❖Дізнаєтесь про: особливості будови клітин мікробів та клітин крові тварин, біологічно активні речовини рослин, небезпеку нітратів, міфи та реальність про генетично-модифіковані організми та вакцинацію.
❖Навчитесь: виготовляти мікропрепарати бактерій та дріжджів, відрізняти за будовою клітини крові холоднокровних та теплокровних тварин. проводити кількісне визначення нітратів у харчових продуктах, зможете розвіяти міф, що кофеїну найбільше у каві, дізнаєтесь чи справді цитрусові містять найбільшу кількість вітаміну С серед інших фруктів та ягід.

Організатори Школи: ініціативна група кафедри біохімії та біотехнології «Research Community» за організаційної підтримки Українського Біохімічного товариства.

Завдяки гранту від програми «Малі гранти Теплого міста» участь у Школі буде безкоштовною. Учасники будуть забезпечені необхідними методичними матеріалами та комплексним обідом. Школярам з віддалених сіл області за потреби може бути надане безкоштовне проживання (1 доба) у гуртожитку Івано-Франківського обласного Інституту післядипломної педагогічної освіти. Кількість місць обмежена. Проїзд учасників за власні кошти.
❖Максимальна кількість учасників – 40, з них для дітей із сільської місцевості та віддалених міст – виділено 25 місць (можливий перерозподіл місць залежно від кількості заявок з міста Івано-Франківська). Відбір на основі даних анкети. Критерії відбору: проживання в селі, віддаленість від обласного центру, мотивація (Мета участі в Осінній школі/Що очікуєте від Школи?), охопленість шкіл (для збільшення представництва шкіл у проекті), успішність.
❖Для участі у Школі просимо заповнити анкету за посиланням
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfcu_hbUf7acibRCF92mXX8raTVLeqDIVXwQY2Kue5kP-C7Vg/viewform?vc=0&c=0&w=1

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ПРИЙОМУ ЗАЯВОК – 12.00 15 листопада 2019 року

По закінченню прийому заявок з усіма аплікантами зв’яжуться наші координатори і повідомлять про результати відбору.
(З тими, хто вже подав заявку, зв’яжуться координатори і повідомлять по зміну дати проведення Школи)

❖Для довідок просимо звертатися до координаторів школи Надії Стефанишин (nadya_stefanyshyn@ukr.net, 099-150-47-31) та Надії Мосійчук (067 132 7632)
❖Детальніша програма Осінньої школи згодом на інтернет-сторінці кафедри https://kbb.pnu.edu.ua/ (Тел. +38 (0342)596171)