Анонс про проведення дводенного семінару у рамках проєкту «Персоналізовані підходи для попередження ожиріння та діабету (PrePOD)»

23 квітня 2021 року Олександра Абрат  та Іван Твердохліб – співробітники транскордонного проєкту «Персоналізовані підходи для попередження ожиріння та діабету (PrePOD)» – анонсували медичним працівникам первинної ланки медичної допомоги про проведення дводенного семінару, присвяченого методам запобігання ожиріння та діабету.
Наукові співробітники відвідали медичні заклади у м. Бурштин Галицького району, с. Тисменичани Надвірнянського району та с. Новиця Калуського району, які належать до охоплюваної проєктом території, де вручили запрошення та роздаткові матеріали медпрацівникам.
Захід відбуватиметься 7-8 травня 2021 року на території «Reikartz Парк Готель Івано-Франківськ», який працює з посиленими протиепідемічними заходами безпеки. Проведення семінару фінансується ЄС та Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника, тому учасникам семінару буде БЕЗКОШТОВНО забезпечено:
– доїзд до місця проведення семінару і назад;
– харчування та проживання у готелі Reikartz на період проведення семінару;
– кожен учасник отримає пакет з інформаційними та роздатковими матеріалами;
– після завершення семінару учасники отримають СЕРТИФІКАТИ!!!
Програма семінару буде цікавою та насиченою, оскільки передбачає доповіді знаних науковців і медиків не тільки в Україні, але і за її межами: доктор медичних наук, професор Володимир Боцюрко, доктор біологічних наук, професор Володимир Лущак, доктор біологічних наук, професор Галина Семчишин, кандидат медичних наук, доцент Тамара Вацеба, кандидат медичних наук, практикуючий лікар-дієтолог Оксана Скиталінська, доктор медичних наук, доцент Роксолана Нестерак та науковий співробітник, лікар-інтерн Іван Твердохліб. З вітальним словом виступлять керівники проєкту обох університетів-партнерів: доктор біологічних наук, професор Володимир Лущак (Україна) та доктор фізіології і харчування, професор Міхай Коваша (Румунія).
Для очної участі у семінарі необхідно ОБОВ’ЯЗКОВО зареєструватися за тел. 0680380125 (контактна особа Олександра Абрат) до 3 травня 2021 року.
Також ви маєте можливість приєднатися до навчальних занять онлайн (покликання опублікуємо згодом).
Детальніше з умовами участі у семінарі та програмою заходу можна ознайомитися на сайті проєкту: http://www.prepod.org.ua/ у розділі «Новини».