15 вересня відбудеться урочисте засідання з нагоди 20-річчя кафедри біохімії та біотехнології

Дорогі викладачі, студенти, аспіранти, докторанти, працівники та випускники кафедри біохімії та біотехнології Факультету природничих наук Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника! Наші друзі та партнери!

Запрошуємо вас на урочисте засідання з нагоди 20-річчя від дня заснування нашої кафедри! Переконані, з вашою активною участю – ця подія стане незабутньою!

Захід відбуватиметься 15 вересня 2022 року за адресою: м. Івано-Франківськ, вул Галицька 201б, будівля Факультету природничих наук, 6 поверх, 617 авд. Початок урочистого засідання о 15:00.

У межах програми заходу заплановано представлення історії і здобутків кафедри, а також привітання від гостей та партнерів.

Напередодні проведення урочистостей (14 вересня 2022 року о 14.00 год, за тією ж адресою) відбудеться обстеження усіх охочих на предмет розвитку ожиріння та цукрового діабету. Обстеження можливе завдяки реалізації працівниками кафедри транскордонного проєкту  “Персоналізовані підходи для попередження ожиріння та діабету “– Спільна операційна програма Румунія-Україна 2014-2020– PrePOD – No 2 SOFT/4.1/56”.  Обстеження включатимуть визначення маси тіла, зросту, окружності талії, артеріального тиску і пульсу; рівня глюкози капілярної крові, високочутливого С-реактивного білка (CRP+Hs-CRP), рівня окремих форм ліпідів (загального холестерину, тригліцеридів, ліпопродеїдів низької та високої щільності, індексу атерогенності).