Науковий доробок співробітників кафедри біохімії та біотехнології впевнено зростає

Нещодавно, підводячи підсумки складного 2022 року, наша кафедра ділилися своїми успіхами щодо високого рейтингу науковців за рівнем цитованості їхніх праць (така званим індексом Гірша). Минуло всього три місяці, а індекс Гірша (h-індекс) наших співробітників впевнено зростає. Так, за останній квартал h-індекс доцента кафедри Олега Лущака збільшився одразу на дві (!!!) одиниці, перестрибнувши з позначки 32 до 34 при загальній кількості цитувань понад 4000 (!).

Впевнено рухаються вгору і показники впливовості інших науковців нашої кафедри. На одиницю зросли h-індекси професорів Володимира Лущака (44, при загальній кількості цитувань понад 9000) та Марії Байляк (15), а також доцентів Віктора Гусака (14) та Дмитра Господарьова (13).

Щиро тішимося успіхам наших колег, адже попри повномаштабне вторгнення росії в Україну, наші науковці продовжують плідно працювати як на науковому, так і освітньому просторах і надихають своїм прикладом інших. Дякуємо Збройним Силам України за таку можливість та впевнено крокуємо до перемоги!