У травні стартує весняна ШКОЛА ЮНОГО БІОХІМІКА

Запрошуємо учнів 8-11 класів на XI школу юного біохіміка «Дослідники таємниць живого»!
Інтенсивна дводенна програма роботи школи впродовж 27-28 травня поєднає пізнавальні лекції, насичені лабораторні практикуми й цікаву конкурсну програму.
  • На учасників чекають цікаві лекції, де буде привідкрито завісу особливостей та перспектив роботи біохіміків та біотехнологів (на одній із лекцій вам розкажуть як виготовити бактеріальну целюлозу).
  • Під час практичних робіт учасники зможуть виготовити препарати мікроорганізмів, повправлятися у лабораторних на теми флюорисценції і хроматографії, а також дізнатись більше про поведінку плодових мушок та мишей.
  • Учні відвідають навчально-наукові лабораторії кафедри біохімії та біотехнології ПНУ (серед яких і лабораторія мікроклонального розмноження) та познайомляться із сучасним лабораторним обладнанням.
  • Учасники зможуть взяти участь у конкурсах, де найбільш активні  отримають подарунки.
Вартість участі у Школі юного біохіміка, яка частково покриває витрати на реагенти, становитиме 100 грн з кожного учасника. Кошти можна буде надіслати на монобанку після підтвердження оргкомітетом вашої участі у школі (після 22 травня).
Відбір проводитиметься на конкурсній основі. Максимальна кількість учасників – 30.
Дедлайн подачі заявок – 20 травня!!!
Щоб зареєструватись, перейдіть за покликанням нижче або відскануйте QR код на картинці:
УВАГА!!! З однієї електронної адреси можна реєструватись лише одному учаснику!!!!!
З деталями проведення школи та програмою всіх учасників буде познайомлено через вказану ними під час реєстрації електронну адресу або месенджер!
У випадку виникнення додаткових запитань звертайтеся до контактної особи: Іваночко Мар’ян, +380501721376.