Зустріч з учнями ліцею №15

В четвер, 9 травня 2024 року, наші співробітники відвідали ліцей №15 Івано-Франківської міської ради й поспілкувалися з учнями 9-10 класів. Доцент кафедри біохімії та біотехнології  Віктор Гусак розповів учням про те як можна успішно реалізувати стартап по мікроклональному розмноженні рослин на прикладі власних досягнень. Його асистентка, студентка IV курсу Соломія Радик, продемонструвала досліди з флуоресцентними барвниками та плодовою мушкою.

Учнів, зацікавлених в поглибленні своїх експериментальних навичок в біології, запросили відвідати «Школу юного біохіміка», яка буде проводитися 27-28 травня на базі кафедри біохімії та біотехнології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Крім того представники кафедри розповіли про навчання в університеті, спеціальність “Біохімія, біотехнологія та методологія біологічних досліджень”, особливості вступу у 2024 році, про День відкритих дверей та інші просвітницькі заходи, які організовує університетська спільнота які дають змогу повною мірою зрозуміти, чим у майбутньому доведеться займатися студентам і випускникам нашої кафедри.

Висловлюємо щиру подяку за організацію зустрічі заступниці директора ліцею № 15 з навчально-виховної роботи Скрипці Ользі Степанівні!