Професор Володимир Лущак ввійшов до ТОП-науковців у галузі біології та біохімії за рейтингом Research.com

У wtq нелегкий для України час, сповнений драматичних подій, є й хороші новини. Research.com, відома академічна платформа для вчених, щойно опублікувала видання рейтингу 1000 найкращих вчених у галузі біології та біохімії за 2022 рік.
Раді повідомити, що завідувач кафедри біохімії та біотехнології, доктор біологічних наук, професор Лущак Володимир Іванович посів позицію № 404 у науковому просторі Канади, а також позицію № 11910 у світовому рейтингу науковців. Згідно з даними рейтингу, h-індекс Володимира Івановича складає 47, а кількість цитувань – 10,069.
Додатково зазначимо, що рейтинг топ-вчених Research.com, який включає провідних вчених у галузі біології та біохімії, побудований на основі ретельного вивчення наукової діяльності 166 880 вчених у Google Scholar і Microsoft Academic Graph. Критерії включення науковців до цього рейтингу ґрунтуються на даних h-індексу з урахуванням нагород і здобутків науковців задля досягнення основної мети рейтингу — включення до нього лише відомих вчених з h-індексом щонайменше 40 для наукових праць, опублікованих у галузі біології та біохімії.
Повний світовий рейтинг науковців можна переглянути за посиланням: https://research.com/scientists…/biology-and-biochemistry
Повний рейтинг дослідників у науковому просторі Канади можна знайти за посиланням: https://research.com/scientis…/biology-and-biochemistry/ca