Потрібна допомога для забезпечення медичного фронту війни – збір коштів на апарат Ілізарова

Дорогі друзі, нашим волонтерам потрібна підтримка кожного з нас для забезпечення медичного фронту війни. Доцент нашої кафедри Олег Лущак Oleh Lushchak разом з однодумцями проводять збір коштів на виготовлення апаратів зовнішньої фіксації кісток, відомі як апарат Ілізарова. На даний момент запустили три цехи з виробництва апаратів в Ужгороді. За день вдається виготовити 15 апаратів. Але запити на апарати зростають, оскільки це єдиний спосіб зберегти кінцівки при різних травмах.
Волонтери хочуть зробити 500 штук або і більше таких апаратів, що обійдеться орієнтовно 500 тисяч гривень. Для цього потрібна закупівля необхідних матеріалів. Станом на 31 березня 2022 р. зібрано майже 150 тис.грн. Ще залишилось 350 тис. (а може із допомогою кожного вдасться зібрати і більше та більше виготовити апаратів Ілізарова).
Коментар Олега Лущака: “Уже є результати нашої спільної роботи, яка стала можливою завдяки вашій фінансовій підтримці: перші партії апаратів Ілізарова були направлені і уже використовуються у госпіталях Житомира, Львова і Часового Яру. На жаль потреба в апаратах значно перевищує наші можливості по виробництву, матеріалів майже не залишилось, ми по фінансових можливостях докупляємо”
Просимо перераховувати кошти на наступні рахунки:
▪️PAYPAL: lushchak@gmail.com
▪️КАРТКА: 5168742236096552
Отримувач: Лущак Олег
У призначенні вкажіть “На апарат Ілізарова”.
Друзі, важлива кожна наша монета допомоги! Зараз важко усім… але українці, хто як не ми, як не кожен з нас, із Божою допомогою, можемо наблизити рідну Україну до ПЕРЕМОГИ!!! Разом ми сила!!! Нас по всьому світу мільйони: нас багато – нас не подолати!!!
Важливе кожне навіть як вам здається незначне надходження коштів!
Разом Переможемо!