Німецька служба академічних обмінів фінансує наукову та педагогічну діяльність українських науковців та студентів

За ініціативи професорки Ольги Гаращук, директорки Департаменту Нейрофізіології Інституту фізіології університету Еберхарда Карла м. Тюбінгену (Німеччина), та співучасті професора Володимира Лущака, завідувача кафедри біохімії та біотехнології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника м. Івано-Франківськ (Україна), а також їхніх колег, науковців України та Європейського союзу, був розроблений освітній онлайн-курс «Інтегративні науки про життя» для українських студентів-біологів, що надав можливість слухачам набути нових навичок та заповнити викликані війною прогалини у навчанні на якісно новому рівні.

Програма отримала фінансову підтримку Німецької служби академічних обмінів (Deutsche Akademische Austauschdienst, DAAD). Грошове забезпечення від німецької організації націлене на підтримку наукової та педагогічної діяльності українських викладачів та на навчання студентів в Україні.

Загальна сума гранту складає 3.5 мільйонів гривень, яка спрямована на підтримку роботи доцентів та навчання студентів в Україні.

Детальніше за посиланням

Німецька служба академічних обмінів фінансує наукову та педагогічну діяльність українських науковців та студентів