ЗАПРОШУЄМО НА ШКОЛУ ЮНОГО БІОХІМІКА

Шановні учні 8-11 класів!

Запрошуємо Вас 10 грудня 2022 року взяти участь у

Школі юного біохіміка

«Дивовижний світ живого: від теорії до експерименту»,

яку щорічно організовує колектив кафедри біохімії та біотехнології Прикарпатського національного університету!

Ви отримаєте унікальну можливість перевтілитися на декілька годин в студента однієї із найпрестижніших кафедр України та набути практичних навичок біолога-експериментатора. Окрім того, це чудова нагода розширити коло друзів!

У програмі заходу інтенсивні практичні курси з біохімії, мікробіології та лабораторної діагностики.

Ви матимете змогу:

  • попрацювати на сучасних лабораторних приладах; ● перевірити якість продуктів харчування за допомогою хімічних реакцій; ●приготувати та розглянути препарати мікроорганізмів; ●навчитися «читати» мазки крові людини.

Також Вас чекатиме екскурсія лабораторіями нашої кафедри та цікавинки про неї.

Заняття відбуватимуться 10 грудня 2022 року за адресою: корпус факультету природничих наук Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, 6-ий поверх, вул. Галицька, 201а, м. Івано-Франківськ. Тривалість – 10.00-16.00 год.

  • Організаційний внесок – 200 грн (NВ!!! За рахунок коштів меценатів всі охочі мають змогу взяти участь у школі БЕЗКОШТОВНО!!!!).
  • Проїзд та харчування учасників – за власний кошт (Меценати покривають вартість дороги всім учасникам, які напишуть мотиваціного листа при реєстрації!!! ).
  • По закінченні роботи практикуму кожному учаснику буде виданий відповідний сертифікат та значок учасника. (Участь у школі також передбачає отримання додаткових “призів”!!!)
  • Заявки просимо надсилати до 7 грудня у вигляді заповненої Googleформи за покликанням: https://forms.gle/TAUsznE7Vm2uChmG8
  • За додатковими роз’ясненнями можна звертатися до координатора Школи Мар’яна Васильовича Іваночка (тел.. 050-172-13-76, е-мейл – marian.ivanochko@gmail.com).
  • Програму школи та додаткові вказівки зареєстровані учасники отримають у другому інформаційному листі після реєстрації (не пізніше 8 грудня 2022 року).

 

Оновлено!!!  За фінансової підтримки Олега Лущака та низки меценатів, 20 претендентів на участь у школі мають можливість отримати повернення коштів за дорогу та організаційний внесок. Для цього потрібно написати мотиваційного листа (чому ви вважаєте, що маєте отримати цю стипендію) та прикріпити до google форми про участь.