Професор Володимир Лущак увійшов у почесне число науковців Канади та світу в галузі біології та біохімії за 2023 рік згідно світового онлайн-рейтингу

Сьогодні професор Володимир Лущак отримав повідомлення від голови дослідницького центру провідної академічної платформи Research.com професора Імеда Букріка (Imed Bouchrika). Далі цитата: «Ми хочемо повідомити вам, що Research.com щойно опублікували рейтинг найкращих науковців у галузі біології та біохімії за 2023 рік. Я впевнений, що ви будете дуже раді дізнатися, що ви посіли №448 у Канаді та №12958 у світі. Рейтинг базується на показнику H-індексу.  До рейтингу входять лише провідні вчені з H-індексом не менше 40 для наукових публікацій у галузі біології та біохімії».

У рейтинг науковців Канади, очевидно, професор Лущак потрапив завдяки  багаторічній співпраці з канадським колегою – професором Кеннетом Сторі із Карлетотського університету (Отава).

Щиро вітаємо професора з таким високим досягненням! Бажаємо йому надалі надихати всіх співробітників своїм прикладом височезного наукового та творчого потенціалу.

Деталі рейтингу нижче:

повний рейтинг для Канади доступний тут: https://research.com/scientists-rankings/biology-and-biochemistry/ca

повний світовий рейтинг доступний тут: https://research.com/scientists-rankings/biology-and-biochemistry