Співробітниця кафедри Ольга Стрільбицька – у ТОП-10 фіналісток Премії L’Oréal «Для жінок в науці – 2023»

7 грудня 2023 року відбулася церемонія нагородження найпрестижнішої премії для жінок в науці за сприянням L’Oréal-UNESCO, яка реалізовується в Україні вже п’ятий рік поспіль. Мета Премії – підтримати й відзначити талановитих жінок-науковиць, а також заохотити молодих жінок обирати наукові професії та допомагати їм у їхній кар’єрі.

Фіналісткою Премії цьогоріч стала кандидатка наук, старша наукова співробітниця кафедри біохімії та біотехнології Стрільбицька Ольга.

«Протягом всіх етапів конкурсу я мала змогу спілкуватися з кращими науковцями України. Для мене це дуже цінно і я впевнена, що ці емоції, які я відчувала, запам’ятаються мені на все життя. Велика подяка організаторам конкурсу та членам високоповажного журі. Щиро вітаю переможниць. Незважаючи на те, що всі ми жінки-науковиці різні, працюємо в різних галузях науки. Приємно те, що нас об’єднує бажання бути кращим, сучасним; бажання розвиватися та бути затребуваним, рухатися вперед, змінюватися та змінювати. Важливо, що нас об’єднують також спільні цінності: ми вболіваємо і працюємо задля розвитку української освіти та науки».