На базі факультету природничих наук відбувся практичний тур ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з біології

Уже традиційно на базі кафедр біохімії та біотехнології і біології та екології Прикарпатського національного університету відбувся практичний тур ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з біології. Попри повітряні тривоги, часті замінування ЗВО і шкіл та інші негаразди, досвідченому журі вдалося підготувати юним дослідникам цікаві практичні завдання.

Доценти Олександра Абрат і Віктор Гусак (разом зі своїми студентами) підготували практичні завдання для учнів 9-х та 11-х класів. Олімпіадники мали можливість відчути себе біохіміками-експериментаторами та мікробіологами.  Учнівські команди з педагогами-керівниками прибули вчасно та в повному обсязі. Учні досить успішно впоралися із технічно складними завданнями і навіть завершили роботу з усмішками.  Це ще раз доводить, що наше юне покоління не тільки має міцні знання, але вміє вправно ними користуватися на практиці.

Вітаємо всіх учасників, бо кожен з них уже став переможцем!!! Бажаємо нашим юним талантам невичерпної енергії та натхнення у наступних кроках до вершин!!!! Пам’ятайте, що ви своїми руками будуєте нашу прекрасну державу! Творчих злетів вам та перемог у майбутньому! Не зупиняйтеся на досягнутому, а завжди рухайтеся вперед, підкорюйте будь-які вершини! А ми, на кафедрі біохімії та біотехнології, радо чекаємо кожного з вас уже в статусі «СТУДЕНТА»!!!

Більше фото події можна завантажити тут