Наші студенти успішно виступили на конференції молодих вчених у Львові

Студенти-третьокурсники Віталій Деркачов, Надія Стрілець та Тетяна Дмитрів дистанційно взяли участь у XVI Міжнародній науковій конференції студентів та аспірантів “Молодь і поступ біології”, яка була організована Львівським національним університетом ім. Івана Франка. Віталій та Надія доповідали у секції “Біофізика.Фізіологія людини та тварин, біомедицина”, а Тетяна – у секції “Біохімія”.

Це були перші виступити студентів за межами університету!

Ось їх коротенькі враження:
ДЕРКАЧОВ ВІТАЛІЙ: “Конференція проходила у дуже незвичному форматі оскільки мені вперше довелось доповідати про пострерну роботу онлайн. Все пройшло дуже добре. Були дуже цікаві роботи з фізіології та біофізики. Але незважаючи на карантин ми все таки прийняли участь у цій конференції”

СТРІЛЕЦЬ НАДІЯ: “Якщо чесно для мене це щось нове, доповідати не в стінах кафедри. І ще й крім того онлайн. Це дуже хороший досвід, я отримала безліч задоволення від прослуховування різноманітних доповідей від інших учасників. Також дізналася багато чого цікавого та нового для себе. Зовсім не жалію, що взяла участь у цій конференції, оскільки мала змогу поділитися своїми ідеями та дослідженнями з іншими”.

ДМИТРІВ ТЕТЯНА: “Загалом конференція була непоганою, але порівняти з чимось не можу, оскільки перший раз брала участь у такій конференції. Після п’ятихвилинної доповіді нам задавали кілька запитань. Особисто мені задали 5 запитань і, як мені здається, я на всі відповіла вірно. Звернула увагу, що більшість робіт були представлені по стрептозотоцин індукованому діабету щурів, а також використанню різних екстрактів, по фенольних речовинах також було кілька робіт, але це в основному були усні доповіді. Участь у конференції взяли переважно студенти та аспіранти Львівського університету імені Івана Франка, з Тернополя і я одна з Івано-Франківська.”

Наші студенти не лише взяли активну участь у конференції, а й були відзначені дипломами за кращі доповіді!

Пишаємось нашими студентами та бажаємо їм нових досягнень!