ЗАВІДУВАЧ КАФЕДРИ, ПРОФЕСОР ВОЛОДИМИР ЛУЩАК УВІЙШОВ ДО ПРЕСТИЖНОГО РЕЙТИНГУ ТОП-2% НАУКОВЦІВ У СВІТІ ЗА 2019 РІК

Рейтинг ТОП-2 складається аналітиками Стенфордського університету, видавництва Elsevier та SciTech Strategies.
Він оцінює весь науковий результат дослідників за бібліометричними показниками, беручи до уваги такі критерії, як: індекс Гірша, кількість цитат або позицію у списку авторів тощо.
Список включає майже 160 тисяч. вчених з усього світу, які розподілені за 22 науковими напрямками, розділених на 176 конкретних галузей.
Загалом, до рейтингу потрапило 85 науковців України, а серед них двоє науковців нашого університету – завідувач кафедри біохімії та біотехнології, професор Володимир Лущак та доцент кафедри хімії, к.х.н. Тетяна Татарчук.
Професор Володимир Лущак займає у рейтингу найвище з українських науковців місце (4514). За даними наукометричної бази Scopus, на сьогодні професор Лущак має понад 6600 цитувань, 204 індексовані публікації та індекс цитування (h-індекс) – 38. https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=7006070957
Пишаємось, що маємо змогу вчитися та працювати поряд з таким видатним науковцем та наставником, який надихає власним прикладом!
Проглянути повний список вчених, які увійшли в престижний рейтинг ТОП-2 за посиланням https://data.mendeley.com/datasets/btchxktzyw/2
Якщо зайти на вказаний вище лінк, то список є у файлі у форматі xlsx
Table-S7-singleyr-2019.xlsx60 MBCite