Вітаємо з професійним святом – днем працівників освіти!

Дорогі співробітники, колеги та студенти, щиро вітаємо Вас з професійним святом!

Освітня спільнота є безумовним і надійним фундаментом якісного інтелектуального розвитку держави. Ми щоденно пересвідчуємося, що сучасний працівник освіти є новатором у своїй діяльності, адже він не лише навчає, він – навчається. Педагоги вищої школи виконують особливу місію. Саме в університеті відбувається професійне становлення наших майбутніх вчителів. Шановні колеги, велика вдячність кожному з вас за творчу, самовіддану та подвижницьку працю, професіоналізм, високу педагогічну майстерність і безкорисливе добро, які ви повсякчас даруєте своїм вихованцям.

Наш успіх – у досягненнях наших учнів. За понад вісім десятків років своєї діяльності Прикарпатський національний університет, який визнаний лідером вищої освіти Івано-Франківщини, підготував близько 150 тисяч високопрофесійних фахівців. Ми пишаємося досягненнями наших випускників-освітян, які бережуть та примножують  традиції рідної Alma Mater.

Сьогодні, в умовах війни з російським агресором, нам, освітянам, доводиться долати складні виклики. Та ми впевнено тримаємо свій фронт, і завдяки наполегливій праці українських педагогів зможемо розбудувати нашу Державу.